bugün

entry'ler (489)

kızların cinsel başlıklara hiç yazmaması

ne çekiniyoruz ne de midemiz bulanıyor. Abazalarla uğraşmak istemiyoruz sadece. Ya da zaten konuştuğumuz biri vardır. UPS.

psikoloji bölümünde okuyan yazarlar

valla okuyom.

aşkım paran yoksa simit yeriz boşver diyen kız

aşkım ben simit yerim de, çocuklarımıza simit yetmez... kusura bakma...

evi arabası yazlığı olan kız

babamınkiler benim sayılıyor mu.

lgbt

gitgide normalleşen ve sonucunda gerçekten lgbt ile alakası olmayan bireyleri bile öyle hissettiren durumdur. bu o kadar yaygınlaşmaya başladı ki artık, herkes kendisine öyle olmamasına rağmen, öyle sandığı için eşcinsel ya da biseks tanısı koyuyor. bu kadar netflix dizisi varken, bu kadar feminist varken, zaten aksi mümkün değil gibi şu saatten sonra. biz o kadar çok seviyoruz ki uyutulmayı, biri gelse de bize bir şeyleri inandırsa, bayılıyoruz buna.. lgbt normal değildir. evet, eşcinsellik diye bir şey gerçekten var. kadın veya erkeklik hormonunun fazla olması ile ortaya çıkar. ama bunun sebebi kişinin olduğu cinsiyetteki gibi hissetmemesinden, hormonlarının olduğu cinsiyete göre salgılanmamasından kaynaklanıyor. bu bir hastalıktır ve tedavi edilebilir. şayet tedaviler işe yaramıyor ise o zaman kişi kendini hissettiği cinsiyete göre ameliyat olabilir. bunların dışında kesinlikle lgbt normal değildir. kadın ve erkek birbirlerini tamamlayan birer yarımdırlar. fizikleri, ruhları, psikolojileri buna göre yaratılmıştır. bir araya geldikleri zaman birbirlerini tamamlarlar. lgbtyi insanların gözü önünde yaşamak doğru değildir, topluma zarar verir, toplumun psikolojisin etkiler. ve böyle özenti lgbt bireyler çıkar ortaya. aslında vücudunda her şey normal olduğu hâlde, kendisinin tam aksi hissettiğini savunur, buna kendi de inanır.

lütfen biraz doğru bilgi.

“eşitliğin bedeli şu olmuştur: kadin ve erkek eşittir çünkü kadını erkekten ayıran farklar yoktur artık. aydınlanma felsefesindeki l'âme n'a pas de sexe (ruhun cinsiyeti yoktur) tezi, günümüzde yaygın görüş olmuştur. cinsler arasındaki karşıtlık giderek yok olmakta, bu karşıtlığa dayanan cinsel sevgi de ortadan kalkmaktadır. artık kadın ve erkek karşıt kutuplar olarak eşit değil birbirinin aynı olmaya başlamıştır. günümüz toplumu, bireysel olmayan eşitlik idealini önermektedir çünkü zahmetsizce, sorun çıkarmadan çalışan, seri halde üretim yaparken tamamen birbirine benzeyen insan atomlarına ihtiyaç duymaktadır. bu insanların aynı emirleri yerine getirip yine de kendi gönüllerine göre davrandıklarını sanmaları istenir. günümüz seri üretimi, ürünlerin standart olmasını nasıl zorunlu kılıyorsa, toplumsal süreç de insanların tek tip olmasını ister ve bu standartlaştırmaya da 'eşitlik' adı verilir.”

erich fromm - sevme sanatı

yazarların ruh halini anlatan görüntü

görsel

motivasyonu artıran şeyler

Güneşli ve güzel havalar. inanç. olumlu giden şeylere odaklanmak. sahip olduklarımızı sayıp şükretmek.

akp gittikten sonra çomarların tutacağı parti

AKP'nin yasını tutarlar, başka partiyi tutamazlar.

görseldeki kadının saçları

kadının bacakları çok ince, poposu bacaklarına göre fazla büyük. shop foto.

reddedilmesine rağmen asla vazgeçmeyen erkek

kendini onurunu düşünmeyen kişidir. kimsenin kalbini kırmaya meraklı değiliz ama maalesef bu kişiler bundan anlıyorlar. engelleyeceksin direkt. kendimden örnek vermem gerekirse, kimseyi kıramam son raddesine kadar sabrederim, nazikçe konuşmak için. ama bu yanınızı kullanarak, duygu sömürüsü yapan çok kişi oluyor.

evlenilen erkeğin 9 cm penisinin olması

Allah düşmanıma vermesin.

sizi ne ağlatır

beni her sey aglatiyor. bir kere otobus beklerken yagmurda kopek islaniyor, usuyor diye gozlerim dolmustu. hamallık yapan insanlari görünce agliyorum cunku cok uzuluyorum. buyuk seylere gerek yok. birinin parmagina igne batsin, sanki kendi parmagima batmis gibi hissediyorum. ici buruk bir canli gorunce tum dunyaya sinirleniyorum birden. haksizliga ugrayan insanlara agliyorum.. yemek yerken bazen boğazıma bir yumru oturuyor. düşünüyorum, dünyanın öbür ucunda veya yakınımda, ülkemde -dili-dini-ırkı ne olursa olsun- aç kalanlar acaba su an ne yapiyorlardir, sonrasinda ne yapacaklar..

kızların ilişkide erkeklerden bekledikleri

bir şey beklemiyorum. Ne yapıyorsan kendin için yap, akıllı ol. Kendine değer ver, kendini geliştir. Bomboş bir hayat yaşama. Bilinçli ol, merak et. Keşfet. Öylesine yaşama. Amaçların olsun. Önce kendine, sonra insanlığa yararın olsun. ilişkiyi veya evliliği ya da adı her neyse, bir level olarak görme. Buna odaklanma. akışına bırak. doğal ol. Acele etme. Tadını çıkar.

nasıl yaşıyorsunuz

umutlu yaşıyorum. her zaman pozitif olmaya çalışıyorum. ana odaklanarak, o an neyi yapıyorsam, başıma ne geldiyse canı gönülden yaşıyorum. dolu dolu yaşıyorum. hislerimi dışa vurarak, son günümmüş gibi yaşıyorum. cesurca yaşıyorum, kaybetmekten korkmadan. içimden geçenleri yaparak yaşıyorum. ama benim için en önemlisi, her zaman umutlu yaşıyorum. ne olursa olsun olumsuzlukların içindeki en az olumsuzu bularak, ona minnet duyarak yaşıyorum.

türkiye de cinsiyet eşitliği var mı

feminikler niye erkeklerin haksızlığa uğradığı bir konu açılınca hemen savunmaya geçiyorlar, kabul etmiyorlar? ay karıdan da soğudum erkekten de. Bana ne mk. Yeyin birbirinizi.

sözlükteki adam gibi adamlar

(bkz: planecrashed)

evli olduğu halde 31 çeken erkek

seksin asıl zevkini almayı bilmeyen erkek/kadındır. muhtemelen evlilik öncesinde tecrübesi yoktur veya azdır. evlilik öncesinde fazla mast yapmış erkek/kadındır. alışkanlık hâline getirmiştir.

sözlük kızları şu anda ne yapıyor sorunsalı

görsel

kucuk gozuken buyuk mutluluk

barbara palvinin ojeleri vs eflatunojenin ojeleri

ulaşımına bakmadan, eflatun alır. Daha ince parmakları.

hayatımızı akıllı telefonların siktiği gerçeği

kesinlikle katildigim ve bariz acik olan gercek.